Sobre nosaltres

Envelliment i Benestar (eib) és una iniciativa impulsada pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), entitat pública de caràcter local i base associativa amb gairebé 40 anys de trajectòria en l'àmbit social i sanitari.

Som un equip de professionals especialitzat en l’atenció social, la cura i el benestar de les persones. Treballem de la mà de més de 100 entitats públiques i sense ànim de lucre i els oferim serveis en l’àmbit social. 

Què oferim?

Expertesa i qualitat


Amb l'objectiu d'afrontar els reptes de la societat actual, posem al servei de les entitats associades, les persones cuidadores i la ciutadania el nostre coneixement i experiència acumulada en l’àmbit social.

Assessorem les entitats associades, les acompanyem en les seves necessitats i projectes, gestionem els seus serveis, defensem els seus interessos i promovem la seva participació a diferents espais.

També som un laboratori d'idees i d'innovació (Lab), des del qual generem, divulguem i compartim coneixement i bones pràctiques.

 
 

Què volem?

Cura i benestar durant tot el cicle vital


Volem una societat que posi les cures al centre, vetlli pel benestar de la ciutadania i percebi l'envelliment com un procés natural i positiu.

Només des d'aquesta mirada podem construir entorns cuidadors i amigables, que donin resposta a les necessitats i preferències de les persones durant tot el cicle vital.

Com a membre de l'Aliança Catalunya 2030, impulsada pel Govern de Catalunya, tenim el compromís d'emprendre accions concretes perquè la Catalunya del futur sigui sostenible i resilient al canvi climàtic, oberta al món, més justa i igualitària, solidària, diversa i integradora, garant dels drets humans i de la pau.