Formació

Un dels nostres valors més preuats és la formació continuada dels nostres equips. L’actualització de coneixements és fonamental per a la seva motivació i empoderament i els permet dur a terme una pràctica professional de qualitat.

Des del servei d'orientació professional, acreditem les seves competències i dissenyem conjuntament itineraris formatius per millorar les seves perspectives laborals.

Unió Consorci Formació (UCF)

Formació contínua en salut i social de curta durada, modulable en itineraris, intensa, innovadora, útil i motivadora.

És una iniciativa conjunta de La Unió Catalana d’Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya per impulsar formació continua innovadora i transformadora que afavoreixi l’excel·lència dels professionals i de les organitzacions de salut i social.

Llegiu més

Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB)

Ofereix programes en l'àmbit social, especialment en Envelliment i Atenció a Gent Gran i en Prevenció i Intervenció Social.

Prevenció i Intervenció Social Envelliment i Atenció a Gent Gran Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris. GESAPH

Universitat de l’Experiència de la Universitat de Barcelona (UB)

Programa formatiu, adreçat a les persones de 55 anys o més, que consta de diversos programes universitaris, seminaris i activitats complementàries. Té com a objectiu principal afavorir la participació en el context sociocultural que representa la universitat i demostrar que la formació no té edat.

Llegiu més

Universitat de Girona - Fundació UdG: Innovació i Formació

Postgrau d'Especialització en Educació Social en l'Àmbit Sanitari

Llegiu més

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)

El CEESC agrupa el col·lectiu d’educadores i educadors socials que exerceixen la professió a Catalunya. Manté relacions intenses amb les institucions, administracions públiques, mitjans de comunicació i amb la societat en general, i promou el reconeixement social i professional de l’educació social. És també un espai per compartir i generar coneixement i discurs envers aquesta professió.

Llegiu més

Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT)

Formació especialitzada per a treballadors i treballadores socials.

Llegiu més

Col·legi de Terapeutes ocupacionals de Catalunya

Promou i difon la figura del terapeuta ocupacional, ofereix serveis, atén les necessitats de les persones col·legiades i vetlla pel compliment del codi deontològic.

Llegiu més

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC)

Formació especialitzada i essencialment pràctica per una millor projecció professional. El COPC innova, desenvolupa i implementa serveis professionals competitius d'acord amb l'exercici de la professió i fomenta els avantatges derivats del pes de ser un col·lectiu.

Llegiu més

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

S’orienta a satisfer les necessitats de les persones col·legiades a través d’informació, recerca, formació, orientació i assessorament, al mateix temps que protegeix i defensa la professió.

Llegiu més

Col·legi Oficial Infermeres i Infermers Barcelona

Garanteix el compliment de la bona pràctica professional i de les obligacions deontològiques de la professió i defensa els interessos professionals de les seves col·legiades i col·legiats.

Llegiu més

Col·legi Oficial d'Infermeres/rs de Girona

Defensa els interessos professionals de les persones col·legiades en infermeria a les comarques de Girona i vetlla per l’evolució de futur de la professió.

Llegiu més

Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida

Defensa els interessos professionals de les persones col·legiades en infermeria a Lleida i ofereix diversos serveis, com suport emocional, assessorament jurídic i formació.

Llegiu més

Col·legi d'Infermers/es de Tarragona

Defensa els interessos professionals de les persones col·legiades en infermeria a Tarragona i promou el desenvolupament professional de la infermeria.

Llegiu més

DIXIT (Generalitat de Catalunya)

Tota l'oferta formativa que ofereixen les universitats, les escoles professionals, l'administració o les entitats i institucions tant públiques com privades de les diverses àrees temàtiques.

Trobaràs informació sobre màsters, cursos, seminaris i altres activitats que tenen per objectiu formar els professionals de l'àrea de serveis socials en els seus àmbits d'aplicació.

Llegiu més
 

Borsa de treball

Uneix-te al nostre equip!

Busques feina en l'àmbit de les cures? A la nostra borsa de treball trobaràs les convocatòries obertes als diferents equipaments

Ves a Borsa de treball