Àrea Associativa

A través de l’Àrea Associativa del CSC, donem veu a entitats de l’àmbit social sense afany de lucre, així com ajuntaments, diputacions i consells comarcals. Apostem per un lideratge amb capacitat d’influència, que integri el món local i les entitats proveïdores amb vocació pública de servei, que tingui una visió territorial i que impulsi una xarxa d’atenció social que posi les persones al centre.

Les comissions són espais de representació i participació de les entitats associades, entitats proveïdores i persones del món local amb lideratge i capacitat d’influència:


Comissió de gestió social

Espai on s’hi reuneixen les direccions de les entitats de l’àmbit social associades al CSC per a generar coneixement i seguir avançant en un model que té com a palanques de canvi la humanització, l’atenció centrada en la persona i la integració social i sanitària.


Comissió d'innovació social

Espai de debat i reflexió al voltant dels reptes que la nostra societat haurà d’abordar en l’àmbit de l’envelliment i el benestar de la població. També és un espai d’intercanvi d’expertesa i bones pràctiques per tal d’impulsar models innovadors d’atenció i influir en les polítiques socials.

 
 

Informació rellevant del sector


La selecció i difusió del coneixement a les entitats associades, es materialitza amb la tramesa diària d’informació a partir de les diferents fonts que tenim a l’abast.

L’Administració ens reconeix com a entitat representativa del sector, de manera que actuem com a vehicle per tal de garantir que la informació arriba a les nostres entitats associades. Alhora, resolem qualsevol dubte que es generi a partir de la informació facilitada.

Associa-t’hi!


Si ets una entitat sense ànim de lucre de l’àmbit social i vols associar-te al Consorci de Salut i Social de Catalunya, escriu-nos i t’explicarem com fer-ho.

    He llegit i accepto la política de privacitat