Àrea Associativa

A través de l’Àrea Associativa del CSC, donem veu a entitats de l’àmbit social sense afany de lucre, així com ajuntaments, diputacions i consells comarcals. Apostem per un lideratge amb capacitat d’influència, que integri el món local i els proveïdors amb vocació pública de servei, que tingui una visió territorial i que impulsi una xarxa d’atenció social que posi les persones al centre.

Per aconseguir-ho, representem els nostres associats davant l'Administració, formant part dels principals òrgans de govern i participació del sector, i impulsem espais de recerca i col·laboració.

Actualment, comptem amb dos espais de participació
en l’àmbit social:


Comissió de gestió social

S’hi reuneixen les direccions de les entitats de l’àmbit social associades al CSC per a generar coneixement i seguir avançant en un model que té com a palanques de canvi la humanització, l’atenció centrada en la persona i la integració social i sanitària.


Comissió d'innovació social

És un espai de debat i reflexió al voltant dels reptes que la nostra societat haurà d’abordar en l’àmbit de l’envelliment i el benestar de la població. També és un espai d’intercanvi d’expertesa i bones pràctiques per tal d’impulsar models innovadors d’atenció i influir en les polítiques socials.

 
 

Posicionaments col·lectius


Les comissions són espais de representació on, entitats associades, proveïdors i persones del món local amb lideratge i capacitat d’influència, elaboren els posicionaments col·lectius dels associats en relació a diverses àrees d'actuació.

Associa-t’hi!


Si ets una entitat sense ànim de lucre de l’àmbit social i vols associar-te al Consorci de Salut i Social de Catalunya, escriu-nos i t’explicarem com fer-ho.

    He llegit i accepto la política de privacitat