Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Formació presencial: “El grup com a eina d’intervenció social. Eines per la gestió i dinamització de grups”

23 gener @ 4:00 pm 8 febrer @ 8:00 pm

Organitza: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya

Dates: 23, 25 i 30 de gener, 2 i 8 de febrer de 2023

Horari: 16 a 20h

Durada: 20 hores

Modalitat: Presencial

Places: 20 màxim

Ubicació: Portaferrisa 18 1r 1a Barcelona

Aquesta formació pretén impulsar i moure capacitats, motivacions i oportunitats entorn la intervenció grupal dins l’acció social i els serveis socials en el sentit més ampli.

Posar al grup com element vertebrador i de valor, on el grup pròpiament és més que la suma individual dels seus membres; implica intercanvi de coneixements, de capacitats, complementarietat entre les persones i ofereix la possibilitat de definir conjuntament la naturalesa dels problemes compartits, adquirir els coneixements i habilitats necessaris, i en ocasions consensuar i donar-hi resposta.

Alhora, actualment existeixen diferents eines i metodologies que són de molta utilitat i eficàcia en la intervenció i facilitació de grups i que poden ser intruïts dins la pràctica grupal com element d’actualització d’aquesta intervenció, eines i mètodes d’innovació de la intervenció grupal.

El curs va adreçat a treballadores socials i agents socials de qualsevol àmbit d’intervenció social que tinguin voluntat i necessitat d’implementar i/o millorar la intervenció grupal i per tant també el seu rol de facilitador/a de grups.

>> Més informació

>> Inscripció

Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya

Seu Central C. Portaferrissa,18, 1r 1a, Barcelona

Seu Central C. Portaferrissa,18, 1r 1a
Barcelona, Espanya
+ Mapa de Google