Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació virtual “Guia pel respecte a la diversitat de creences als serveis socials bàsics de Catalunya”

17/05/2022 @ 5:00 pm 6:30 pm

Catalunya gaudeix d’una gran diversitat religiosa, que ha crescut en quantitat i en riquesa durant les darreres dècades, amb 13 tradicions religioses establertes. A més, dins de cadascun d’aquests dogmes, trobem persones que tenen maneres diferents de creure i practicar i, en definitiva, de viure la seva religiositat.  

Per a posar en perspectiva la diversitat religiosa del país, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials prepara per al 17 de maig la presentació de la Guia pel respecte a la diversitat de creences als serveis socials bàsics de Catalunya, promoguda conjuntament per la Direcció General de Serveis Socials del Departament de Drets Socials i la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia.  

L’activitat, que es retransmetrà en directe per internet de forma gratuïta mitjançant la plataforma Zoom, servirà per fer un repàs a la regulació del dret de llibertat religiosa i veure com aquesta diversitat pot incidir en l’àmbit dels serveis socials bàsics. També es presentaran els continguts de la guia i s’explicarà com utilitzar-la, a fi que esdevingui una eina útil que ajudi els i les professionals dels serveis socials bàsics a oferir una atenció integral de qualitat a les persones i que tingui en compte també la seva dimensió religiosa. 

Enllaç inscripció

>> Més informació

Mostra els detalls

Data:
17/05/2022
Hora:
5:00 pm – 6:30 pm
Lloc web:
https://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/conferencia_diversitat_creences.html

Organitzador

DIXIT