Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Càpsula online “Envelliment i diversitat funcional”

26 octubre @ 5:00 pm 11:59 pm

Data: Dimecres, 26 d’octubre, a les 17.00 h
Lloc: A distància. Rebreu l’enllaç per accedir a la Càpsula un dia abans de l’inici de l’activitat.

La diversitat funcional o discapacitat intel·lectual és una realitat que envolta una part de la població, la qual afecta tant les persones que la pateixen com els seus familiars.

La Comunitat Els Avets forma part de la Federació Internacional de les Comunitats de l’Arca, que vetlla per aquestes persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual per mitjà de dues llars residencials situades a Moià (els Avets i l’Olivera), un centre de Teràpia Ocupacional, el Servei d’Atenció a la Vida Independent i també el servei de Fundació Tutelar.

Gran part dels residents de la Comunitat Els Avets se situen dins la franja de l’edat de l’envelliment, aspecte que fa augmentar exponencialment la dependència que necessiten. En aquesta Càpsula, membres de l’equip tècnic d’aquest centre ens explicaran la realitat d’aquestes persones, les situacions en què es troben, la tasca que elaboren pel benestar d’aquestes persones i per l’envelliment actiu i especialment l’acompanyament que es fa sempre que es pot fins als seus darrers dies, quan la voluntat de la persona i les atencions que requereix poden assumir-se des d’aquest tipus de servei.

A càrrec de: Esther Herráiz, treballadora social i educadora social amb 25 anys d’experiència a l’associació Rusc i Avets.

>>Inscriu-t’hi en aquest enllaç.

>> Més informació

Mostra els detalls

Data:
26 octubre
Hora:
5:00 pm – 11:59 pm