Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Autocura en acció – Girona

22 setembre @ 4:00 pm 29 setembre @ 8:00 pm

​Aquesta acció formativa ha estat subvencionada per  DIPSALUT (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona).

Formació gratuïta per a col·legiades i precol·legiades

Les persones que exerceixen professions “d’ajuda” o que es dediquen a cuidar als altres, com a professionals de la salut, de l’àmbit residencial, estan exposats a situacions que en moltes ocasions poden generar una gran frustració, així com un important desgast físic i psicològic i un alt impacte emocional.
A més de formar-se per a adquirir els coneixements necessaris per a exercir de manera rigorosa la seva professió, en l’actualitat molts estudis indiquen que comptar amb recursos personals, eines i espais d’autocura pot afavorir la prevenció del burnout i el desgast per empatia. Alguns factors que poden ajudar a reduir les possibilitats de sofrir aquestes síndromes són el desenvolupament de l’autoconsciència (atenció plena o mindfulness) i d’una actitud amorosa cap a un mateix i cap al seu entorn (actitud compassiva). D’aquesta manera, s’afavoreix una major capacitat per a implicar-se amb els usuaris i es redueix el risc de sofrir estrès.
L’actitud dels professionals que s’enfronten a situacions d’impacte pot modular la qualitat de l’atenció que ofereixen. L’assistència a tallers (formació i supervisió) de manera continuada, afavoreix la modulació de l’estrès i de les pròpies emocions, permetent atendre de forma més eficaç l’usuari i promovent l’autocura del professional.

Adreçat a

Professionals de la salut i àmbit residències i altres àmbits d’intervenció social.

>> Més informació

>> Inscripció

TSCAT Girona

Berenguer Carnicer 2 1r A
Girona, Espanya
+ Mapa de Google