Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Acte Precongressual: “V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats”

19 abril @ 4:30 pm 7:00 pm

Organitza: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya

Data: 19 d’abril de 2023, a les 16.30 h

Localització: Escorxador de Badalona. Carrer Don Pelai, 22. Badalona

El pròxim 19 d’abril, l’antic Escorxador de Badalona acollirà l’acte precongressual d’aquesta convenció biennal. Es presentaran les conclusions del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i especialitzats i es presentarà el V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

La cinquena edició del Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats tindrà lloc l’any 2024 i durà per lema “NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social”.

El Congrés és una iniciativa intercol·legial de 4 col·legis: el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. La responsabilitat en la gestió, el disseny de l’activitat, l’elecció de la temàtica a tractar i l’organització és compartida pels quatre col·legis que es coordinen en quatre comitès. Ara són aquests 4 Comitès que ja estan treballant per donar forma al Vè Congés, partint de les propostes de l’avaluació del IV Congrés.

Escorxador de Badalona